Hae järjestäjäksi

Lantrek on aina järjestetty vapaaehtoisvoimin, mutta tapahtuma tarjoaa järjestäjilleen muutamia etuja:

 • Yhden lämpimän aterian tapahtuman jokaiselle päivälle ravintolan buffetissa.
 • Järjestäjien oman nukkumatilan
 • Järjestäjien konepaikan
 • Sponsoreiden tarjoamia virvoitustuotteita
 • Mahdollisen työtodistuksen
 • Rennon ja hauskan työympäristön
 • Opit ehkä jotakin uutta, mistä voi olla hyötyä myöhemmin elämässäsi
 • Uusia tuttavuuksia, verkostosi kasvaa
 • Hyviä muistoja

Järjestäjänä sinun tulee olla valmis riippuen tehtävästä:

 • Osallistumaan tapahtuman kasaukseen ja purkuun tapahtumaa edeltävinä ja seuraavina päivinä (maanantai – sunnuntai)
 • Olla paikalla tapahtuman ollessa käynnissä ja toimia tehtäväsi mukaan
 • Olla tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse
 • Pitää hymy naamalla ja palvella kävijöitä kohteliaasti tapahtuman aikana
 • Edustaa LanTrek-tapahtumaa asiallisesti

Lantrek järjestetään tänä vuonna 29.2. – 3.3.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuman rakennus aloitetaan kolmea päivää aiemmin ja purku tapahtuu sunnuntaina. Sinulla tulee siis olla mahdollisuus osallistua tapahtumaan tuona aikana.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä järjestäjän roolista tapahtumassa, voit ottaa meihin yhteyttä Tapahtuma-sivulta löytyvien yhteystietojen kautta, tai lähettää meille viestiä Facebookissa.

Hakeminen

Mikäli haluat hakea järjestäjäksi, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen [email protected]

Sisällytä hakemukseen vähintään seuraavat tiedot:

 • Yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelin)
 • Tiimi mihin haet (Build, Live, Game, Info, Media, Net, Security, Power)
 • Tehtävä/toimenkuva mitä haet
 • Kerro hieman itsestäsi ja miksi haet tehtävään

Haluamme tietää mistä olet kiinnostunut ja minkälaista kokemusta sinulla on olemassa tapahtumista.

Vaadimme kaikilta järjestäjiltä vähintään 16 vuoden iän.

Yhteystietosi täytyvät olla oikeat, että saamme sinuun yhteyden tapahtuman lähestyessä. Varsinkin sähköpostiosoite. Tiimien vetäjät käyttävät sähköpostilistoja lähettääkseen tiedotteita järjestäjille, joten laatikkosi täytyy olla aktiivisessa käytössä. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Avoimet paikat

Listaamme tähän auki tulevia rekryjä. Seuraa sivustoa ja somea, niin näet koska paikat aukeavat hakuun.

InfoCrew

InfoCrew on hyvä paikka aloittaa lanijärjestäminen. Infossa tulet tietämään kaikesta kaiken, tai ainakin mistä sen saa selvitettyä. Saat siis poikkileikkauksen kaikesta laneihin liittyvästä. Työ ei vaadi erikoisosaamista vaan hommaan riittää asiakaspalveluhenkisyys, talkoomeininki ja tietenkin tärkein, hyvä fiilis! Tietojen ja taitojen karttuessa haastavampia tehtäviä tarjotaan niistä kiinnostuneille.

Infon tehtäviin kuuluu:
Kävijöiden, sponsoreiden ja muiden vapaaehtoisten kysymyksiin vastaaminen infopisteellä sekä sosiaalisessa mediassa (Twitter, Instagram, Discord, Facebook)
Infopisteen kasaaminen, järjestely ja purku
Kävijöiden lippujen vaihtaminen rannekkeiksi ja sisäänotto
Erilaisten lippujen ja oheistuotteiden myynti sekä kassan käyttö

SecurityCrew

Security vastaa tapahtuman järjestyksenvalvonnasta sekä kävijöiden turvallisuudesta. Tehtävään vaaditaan järjestyksenvalvojakorttia.
Lantrek tarjoaa kiinnostuneille, joilla korttia ei ole, mahdollisuuden osallistua viikoilla 6 ja 7 järjestettävälle järjestyksenvalvontakurssille ilmaiseksi ja korvaa lupahakemuksen hinnan niille vapaaehtoisille jotka sitoutuvat osallistumaan tapahtuman aikana järjestyksenvalvontatehtäviin 20 tunnin ajaksi.
Lantrek on helppo paikka aloitella järjestyksenvalvojan työtehtäviä, joista voi jatkaa eteenpäin uraansa. Kokeneimmille työvuorot ovat rentoja joissa voi nauttia tapahtumasta sekä nauttia järjestäjien eduista.

BuildCrew

Tapahtumassa on paljon tavaraa joka pitää saada paikoilleen, jonka build hoitaa, eli ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.
Koitamme tänäkin vuonna jakaa ryhmät rakennuspäiville ja tapahtuman ylläpitoon.
Rakentajat osallistuvat tapahtuman kasaamiseen ti-to välillä ja voivat sitten tapahtuman ajan olla rauhassa ja nauttia olostaan.
Sunnuntaina sitten puretaan tapahtumaa.

PowerCrew

PowerCrew vastaa tapahtuman sähköistyksestä ja tapahtuman aikaisesta ylläpidosta. Tehtävissä tarvitsee fyysistä kykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmien ratkaisukykyä.

LiveCrew

LiveCrew vastaa paikanpäällä tapahtuvasta tapahtumatekniikasta ja päälavan lähetystuotannosta. Tehtäviä löytyy hyvin laajalla skaalalla ja tarkemmat selostukset löytyy nettisivuilta. Jos yhtään kiinnostaa ääni-, video-, valo-, tai streamtekniikka, niin meiltä löytyy kaikille varmasti kiinnostavaa tehtävää ja uusia haasteita.

Hakemamme paikat: Ääniteknikkoja sali- & stream-puolelle, valoteknikkoja, VMIX-/Stream-teknikkoja, robokameraohjaajia, grafiikkaohjaajia, kamerahenkilöitä ja ohjaajia.

GameCrew

GameCrew vastaa LanTrekin virallisten peliturnausten suunnittelusta ja toteuttamisesta tapahtuman aikana.
Keskiverto gamelainen on omatoiminen, innokas ja avulias.
Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry) tuomarikortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.
Liiton tuomarikortin voi saada käymällä tuomarikoulutuksen ja suorittamalla näytön tapahtumassa.

MediaCrew

MediaCrew on ympäri vuoden toimiva joukko luovia ja innovatiivisia ihmisiä, jotka tekevät monipuolisia sisältöjä some-kanaviin, uutisia, artikkeleita sekä ylläpitävät tapahtuman verkkosivuja. Pääpaino työlle kuitenkin painottuu kevääseen tapahtuman ympärille. Tapahtuman aikana tuotamme paljon uutta sisältöä ja pyrimme välittämään mahtavaa lanitunnelmaa eri kanavissa, sekä järjestämme erilaisia spektaakkeleita ja tempauksia. Mikäli olet kiinnostunut sisällöntuottamisesta, tulvit ideoita ja haluaisit olla mukana luomassa pöhinää, niin pistä hakemusta tulemaan. Tällä hetkellä etsimme erityisesti kirjallista/tekstimuotoista sisältöä tuottavaa sanavirtuoosia joukkoommme.

Netcrew

Netcrew’lle on hakusessa oma-aloitteisuutta omaavia uusia “nettiläisiä”.
Haettavan henkilön ei tarvitse olla IT-alan kovaksi keitetty raudankova ammattilanen, riittää että kiinnostusta tekemiseen löytyy iästä ja koulutuksesta riippumatta.
Uuden nettiläisen pääasialliset tehtävät tulee olemaan kaapelivetoja, sekä laitteiston paikalleen viemistä.
Tutustumiskerran jälkeen on mahdollista päästä touhuamaan (tunkkaamaan) tapahtumaverkon ja järjestelmien kanssa pintaa syvemmällä oman osaamisen ja halukkuuden mukaan.